Spanienmäkarn stolta medlemmar i GIPE

Har du hört om GIPE?

GIPE är en sammanslutning av fastighetsmäklare som erbjuder tjänster såsom mäkleri och handläggning av alla typer av fastighetstransaktioner, med kontor över hela Spanien.
GIPE  Asociacion startade 1985  av en grupp fastighetsmäklare med Antonio Reina Martin i ledningen och som en reaktion på det dåvarande monopol API hade. Efter en rättslig strid som varade i åtta år, är GIPE stolta över att ha skapat ett landmärke som omdefinierat ”intrång på marknaden” ur juridisk synvinkel. Konstitutionella domstolen (dom 11/1993) ansåg att ingen titel var nödvändig för att utöva fastighetsverksamheten.
Domstolen dömde till GIPE fördel och var överens med deras argument, vilket ledde till liberaliseringen av aktiviteten fastighetsmäkleri. Sedan dess har GIPE Asociacion som syfte att varje dag arbeta med sina medlemmar så de kan utföra sitt yrker mer effektivt.  År 2012 tar D. Miguel Ruiz Garrido över ordförandeskapet, fastighetsmäklare med lång erfarenhet i att främja fastighetsförmedling både inrikes och internationellt sedan 1976.
Under sin tid har integrationen i Europeiska fastighetsorganisationen fullbordats. GIPE medlemskap från 2015 med institutionellt stöd som fullvärdig medlem i Europeiska Confederation of Real Estate (CEPI).
Vad är CEPI, läs med här

Compare listings

Compare