Spanienmäklarn utökar sitt team!

Vem är Satu?

Sedan den 6/4 – 2020 är Satu Järlbrink en nyckelperson hon Spanienmäklarn där hon huvudsakligen har hand om alla skandinaviska kunder men hoppar givetvis in och hjälper till med alla nationaliteter och där det behövs.

Kunskapen om området Torrevieja och söderut är stor vilket gör att Satu har bra koll på vad som finns till försäljning i de olika områdena. Det ska väl sägas att Satu brinner lite extra för den södra sidan av Torrevieja såsom Mil Palmeras, RioMar, Torre- och Pilar de la Horadada. På sin korta tid hos Spanienmäklarn har hon välkomnats hos alla byggherrar som vi valt att arbeta med samt knytit kontakt med många kunder genom hennes effektiva genomförda annonsering hittilldags.

Satu har med sig många bra idéer samt förslag och med hennes driv, förmåga att se möjligheter och lösningar kommer hon vara en stor tillgång för Spanienmäklarn.

Är du intresserad av att prata köp eller kanske försäljning med Satu slå henne en signal på (+34) 677 30 66 13 eller skicka en e-post till satu@spanienmaklarn.se.

Välkommen till Spanienmäklarn Satu!

Compare listings

Compare